Карвинг
-
- виртуоз с тиган
- Мнения: 8
- Регистриран на: вт мар 11, 2008 2:32 am
- :: 16 рецепти от Leya
- :: 7 снимки от Leya
:))))
Ааааааааа не съм от тия дето лесно се отказват,особено в готвенето.Вече мога да се похваля,че не съсипвам чак толкова голямо количество зеленчуци и плодове,а почти всеки опит ми е успешен.Скоро имах гости и направих едно гнездо от зеленчуци вместо салата и всички ахнаха,въпреки,че на мен лично не ми приличаше особено на чудесииите на карвинга,НО.......Един ден и това ще се получи.Жалко,че нямах апаратче за момента да го снимам,за да си кайете мнението
-
- аматьор с виличка
- Мнения: 1
- Регистриран на: съб юни 14, 2008 5:58 pm
Здравеите,аз също се занимавам с carving,защото ме привлича като изкуство.За нещастие не се занимавам професионално с това и не ми остава много време за него.Закупила сам си книги и инструменти от Тайланд.Радвам се,че в България има хора,които се интересуват.Ако някой желае може да посети моя уебсаит,макар че там са само парвите ми работи: www.meloncarving.co.uk .
- BABY
- магьосник в кухнята
- Мнения: 494
- Регистриран на: пет юни 13, 2008 9:46 am
- :: 457 рецепти от BABY
- :: 1598 снимки от BABY
- Местоположение: ХАСКОВО
- Контакти:
-
- аматьор с виличка
- Мнения: 2
- Регистриран на: чет авг 14, 2008 2:49 pm
-
- аматьор с виличка
- Мнения: 4
- Регистриран на: вт ное 13, 2007 8:49 pm
Zdraveite i ot men.Vijte tova http://www.gotvetesmen.com/forum/index. ... 886.0.html
-
- аматьор с виличка
- Мнения: 1
- Регистриран на: чет ное 20, 2008 4:09 pm
Колебая се дали да започна курс по карвинг харесва ми! Но едно нещо ме притеснява дали после ще мога да си намеря работа като изкарам този курс?Някой знае ли дали някаде въообще се търсят такива специалисти?Ако някои има информация ще съм ви много благодарна ако ми дадете някаква информация.Благодаря предварително![
-
- аматьор с виличка
- Мнения: 2
- Регистриран на: пет фев 08, 2008 10:45 am
Българската Асоциация на Професионалните Готвачи и Мариян Костов организират курс по карвинг, този семинар е с практическа насоченост и участие в него може да вземе всеки, който желае да се усъвършенства професионално. Уменията, които курсистите придобиват, повишават нивото и качеството на украсите на ястията, аранжировката на шведските маси за закуска, обяд и вечеря, приготвянето на жардениери за маса, бюфетите за приеми, коктейли, кетъринг при обслужване на частни и фирмени партита. Курса ще се проведе в х-л Сплендит гр.Варна след попълване на групи от десет човека, което е гаранция за индивидуалния подход в обучението.За записвания,въпроси и подробности: http://carving-masterchef.hit.bg/
mk_kostov@abv.bg ; marian.kostov@bapc-bg.com
Gsm: 0885 919 351 , 0882 510 072
skype: carving-masterchef
План програма-Семинар по карвинг.
*Практически, двудневен, базисно ниво.
*Техники на работа с следните продукти:
*Морков,Краставица,Ряпа,Дайкон,Цвекло,Тиква,
*Диня,Ябълка,Праз,Тиквичка,Фенхел,Репичка.
Ден първи:
*Основни техники за работа в карвинга.
*Работа с основни инструменти, използвани в карвинга.
*Изрязване на 8 вида цветя - маргарити, шишарки, минзухари, астри, далии, кали, хризантеми и рози.
Ден втори:
*Изрязване на флорални елементи върху тиквичка, тиква и диня.
*Изготвяне на цялостна композиция от научените по време на обучението елементи.
*На всеки курсист се осигурява тайски нож тип Орлов нокът като след завършване на курса има възможност да си го закупи.
*Осигурени са и 5 комплекта от 7 длета за всички курсисти,както и по 1 бр от всички видове плодове и зеленчуци.
*Осигурени са помощни материали и др.
*Курса е двудневен по 6 часа на ден с половин час почивка след първите 3 часа.
*Курса ще се проведе в групи от 10 човека, което е гаранция за индивидуалния подход в обучението *Членовете на Асоциацията на Професионалните Готвачи ползват 30% отстъпка. *Очаквайте скоро и в други градове.
Цена 180лв
mk_kostov@abv.bg ; marian.kostov@bapc-bg.com
Gsm: 0885 919 351 , 0882 510 072
skype: carving-masterchef
План програма-Семинар по карвинг.
*Практически, двудневен, базисно ниво.
*Техники на работа с следните продукти:
*Морков,Краставица,Ряпа,Дайкон,Цвекло,Тиква,
*Диня,Ябълка,Праз,Тиквичка,Фенхел,Репичка.
Ден първи:
*Основни техники за работа в карвинга.
*Работа с основни инструменти, използвани в карвинга.
*Изрязване на 8 вида цветя - маргарити, шишарки, минзухари, астри, далии, кали, хризантеми и рози.
Ден втори:
*Изрязване на флорални елементи върху тиквичка, тиква и диня.
*Изготвяне на цялостна композиция от научените по време на обучението елементи.
*На всеки курсист се осигурява тайски нож тип Орлов нокът като след завършване на курса има възможност да си го закупи.
*Осигурени са и 5 комплекта от 7 длета за всички курсисти,както и по 1 бр от всички видове плодове и зеленчуци.
*Осигурени са помощни материали и др.
*Курса е двудневен по 6 часа на ден с половин час почивка след първите 3 часа.
*Курса ще се проведе в групи от 10 човека, което е гаранция за индивидуалния подход в обучението *Членовете на Асоциацията на Професионалните Готвачи ползват 30% отстъпка. *Очаквайте скоро и в други градове.
Цена 180лв
-
- майстор с шприц
- Мнения: 12
- Регистриран на: вт мар 17, 2009 12:58 pm
- :: 5 рецепти от kunida
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 3
- Регистриран на: чет ное 13, 2008 9:37 am
- :: 13 рецепти от kuku_69
- :: 174 снимки от kuku_69
Играть начнем после нового года (или как найдем серв) Серв обязательно будет иностранный рэйты от х5 до х7. Первая пати воинов (9 чаров) уже собрана из мастеров игры нашей локалки. Если еще 9 чаров РАЗДРОЖАЕТ Аватара у Клавы!!! а мне нравится прям настроение поднимает а раздражает что постаянно появляется сообщение о том что ктото удали
Последна промяна от kuku_69 на съб яну 09, 2010 11:23 pm, променено общо 3 пъти.