Българската Асоциация на Професионалните Готвачи и Мариян Костов организират курс по карвинг, този семинар е с практическа насоченост и участие в него може да вземе всеки, който желае да се усъвършенства професионално. Уменията, които курсистите придобиват, повишават нивото и качеството на украсите на ястията, аранжировката на шведските маси за закуска, обяд и вечеря, приготвянето на жардениери за маса, бюфетите за приеми, коктейли, кетъринг при обслужване на частни и фирмени партита. Курса ще се проведе в х-л Сплендит гр.Варна след попълване на групи от десет човека, което е гаранция за индивидуалния подход в обучението.За записвания,въпроси и подробности:
http://carving-masterchef.hit.bg/
mk_kostov@abv.bg ;
marian.kostov@bapc-bg.com
Gsm: 0885 919 351 , 0882 510 072
skype: carving-masterchef
План програма-Семинар по карвинг.
*Практически, двудневен, базисно ниво.
*Техники на работа с следните продукти:
*Морков,Краставица,Ряпа,Дайкон,Цвекло,Тиква,
*Диня,Ябълка,Праз,Тиквичка,Фенхел,Репичка.
Ден първи:
*Основни техники за работа в карвинга.
*Работа с основни инструменти, използвани в карвинга.
*Изрязване на 8 вида цветя - маргарити, шишарки, минзухари, астри, далии, кали, хризантеми и рози.
Ден втори:
*Изрязване на флорални елементи върху тиквичка, тиква и диня.
*Изготвяне на цялостна композиция от научените по време на обучението елементи.
*На всеки курсист се осигурява тайски нож тип Орлов нокът като след завършване на курса има възможност да си го закупи.
*Осигурени са и 5 комплекта от 7 длета за всички курсисти,както и по 1 бр от всички видове плодове и зеленчуци.
*Осигурени са помощни материали и др.
*Курса е двудневен по 6 часа на ден с половин час почивка след първите 3 часа.
*Курса ще се проведе в групи от 10 човека, което е гаранция за индивидуалния подход в обучението *Членовете на Асоциацията на Професионалните Готвачи ползват 30% отстъпка. *Очаквайте скоро и в други градове.
Цена 180лв