Страница 1 от 1

Значение на комбинирането на храните

Публикувано: пон яну 18, 2010 5:08 pm
от MUNA
ДНЕС ПРОЧЕТОХ СЛЕДНОТО.Надявам се и на вас да вие интересно.
Доктор Шелтън казва"Животните се хранят просто като комбинират пет вида вещества.Хишниците не приемат въглехидрати в комбинация с белтъчини или киселини.Нито едно животно не приема такова огромно разнообразие от храна,както цивилизованото човечество.Ако комбинираме хранитеправилно, не безразборно,ние увеличаваме коефициента на полезно деиствие на нашата храносмилателна система,както и ефективността на на обмяната на вещества.Правилното комбиниране на храната не само осигурява по добро хранене чрез по доброто храносмиланено и представлява и предпазна мярка срещу обременяване на организма с токсини."
Много хора страдат от лошо храносмилане киселини,разширен стомахнатрупване на газове,прекалено затлъстяване,или някакво друго чревно разстройство.Но едва ли някой се замисля за това че навярно проблема е в храната коятоо поема,по специално в съчетанието на хранителните продукти.Някой могат да възразят и да ме апострофират че това значително ограничава семейно разнообразие на менюто.Нее така.Отначало тази прдпоставка може да ви изглежда странна и не естествена и непостижима но нее така.Но след като веднъж се запознаем принципите върху който е изградено комбинирането на храните,те стават толкова очевидни и естествени че правилното хранене не изисква никакви усилия.А от това зависи нашето здраве и на най близките хора с който живеем.Струва си да се замислим.Ще ми бъде интересно да си пишем на тази тема.Колко правилно се храним и замисляме ли се какво слагаме в стомаха.?[/i][/b]