Страница 1 от 1

"Първа снимка" - Юли '14

Публикувано: нед юни 01, 2014 8:48 am
от vg
Конкурс "Първа снимка " отново е тук :)

Разровете се в хилядите рецепти на Веселият Готвач, изберете някоя вкусотия, която не е получила заслуженото внимание и я пригответе. Когато добавите снимката и кажете какъв е бил резултата в коментар вие автоматично участвате в конкурса! :hungry:

Всеки ден в сайта влизат нови рецепти - повечето са със снимки, но понякога тези без нагледно представяне се радват на по-скромен интерес. Сега е момента да променим това! Веселите готвачи добавят рецепти за всеки вкус и вкусната вечеря или закуска, десерт или зимнина са винаги на един клик разстояние. Намерете рецептите, които нямат снимка, а ви се иска да изпробвате и участвайте! :chef:

Правила на конкурса

1. Всяка първа снимка към рецепта автоматично участва в конкурса
  • 1.1. Рецептата да е добавена преди 1 Юни 2014 г
    1.2. Рецептата не трябва да има снимка преди вашата
    1.3. В допълнение към снимката, трябва да напишете коментар към рецептата, отбелязващ я като изпробвана, освен в случаите когато рецептата е добавена от вас
2. Всеки потребител може да участва с неограничен брой снимки
3. Снимката трябва да бъде ваша (авторска)
4. Няма значение от кого е добавена рецептата (може да е от вас или други потребител) - единственото условие е да няма снимка към нея
5. Краен срок за добавяне на нови снимки е 30 Юни.

От заявките за участие ние ще номинираме 10-15, измежду които вие ще изберете победителя :thumup:

Re: "Първа снимка" - Юли '14

Публикувано: чет юни 05, 2014 9:02 pm
от vanja
Здравейте! :)

Поздравявам ви за страхотната идея да се "освежат" по-старите и неизпробвани рецепти (или поне неотбелязани като такива). :thumbsup:

Имам един въпрос. Написали сте, че няма значение от кого е добавена рецептата. Трябва да има снимка и да е отбелязана, като изпробвана. Но ако напиша коментар към моя рецепта, как да отбележа, че е изпробвана? :thinking:

Пожелавам ви приятна вечер!

Re: "Първа снимка" - Юли '14

Публикувано: съб юни 07, 2014 3:45 pm
от Pavel
Здравей Ваня,

Да, права си - собствени рецепти не могат да се отбелязват като "изпробвана", в този случай само снимката е достатъчна. Редактирам правилата, за да добавя това пояснение :)

Поздрави,
Павел

Re: "Първа снимка" - Юли '14

Публикувано: чет юли 03, 2014 11:13 am
от Pavel
Вече можете да гласувате ТУК :)