Месечни конкурси

Правила за писане в сайта и форума и подробна информация за възможностите и екстрите, които предлага Веселият Готвач
Отговори
Потребителски аватар
xevi
шеф на кухнята
шеф на кухнята
Мнения: 407
Регистриран на: нед авг 05, 2007 12:34 pm
:: 108 рецепти от xevi
:: 706 снимки от xevi

Месечни конкурси

Мнение от xevi » чет юли 11, 2013 5:55 am

В началото на всеки месец рецептите и снимките добавени през предходния участват в месечните конкурси на Веселият Готвач - това е един забавен начин да прегледаме какво сме сготвили и похапнали, да си напомним най-интересните вкусотии и да ги отбележим, за който е изпуснал :)

Изборът на участниците става на база на популярността им за времето от когато са добавени и се извършва от администраторите, в първия ден когато успеят да намерят време след началото на месеца - между 1 и 10 число :) В зависимост от броя рецепти и снимки добавени през месеца в конкурсите участват по 4-15 рецепти и имат 1-3 победители. Конкурсите са активни няколко седмици, така че всеки регистриран потребител да може да даде гласа си ако желае.

Ако сте регистрирани и влезли с потребителското си име и парола, можете да намерите конкурсите като цъкнете на бутончето конкурси в менюто най-горе дясно, в главната част на сайта. Там ви чакат всички конкурси - активни или не, а ако има активни конкурси, за които още не сте гласували бутончето светва оранжево.

Ако не сте регистрирани, на главната страница има връзка към конкурсите. Можете да ги разгледате, но за да гласувате ви трябва валидна регистрация.

Ако се чудите как да участвате
, това е лесно - добавете интересна рецепта или хубава снимка, които да хванат интереса и на останалите посетители :)


Отговори