| |||||||||||
магьосник в кухнята |
Спечелени трофеи
Весел Готвач
ниво 4
Кулинарен Фотограф
ниво 5
Златен Медалист
ниво 5
Готвач-изпитател
ниво 5
Коментатор
ниво 4
Любимец На Публиката
ниво 4
Популярен Автор
ниво 3
Начетен Кулинар
ниво 1
Бърборко В Кухнята
ниво 2
Ветеран
ниво 6
Последно добавени рецепти от ma_rri_na
Последни коментари от ma_rri_na
Вкусна каша стана. Ползвах 1кг пилешки фенери, които обезкостих след сваряване. Освен това намачках лука и моркова от бульона и ги добавих към кашата. Копривата я задуших в микровълнова, нарязах и запържих с връзка зелен лук, в олио, така че сложих 60 г масло и 60 г брашно. Много щеше да и отива на тази каша и пресен джоджен, но нямах. [Изпробвана] | 12 Апр 2024 |
Ефектна идея. Изглеждат наистина красиво. [Изпробвана] | 6 Апр 2024 |
Много добре се получи. Имам рецепта да crepes suzette с biere blonde, но трябваха ми палачинки с по плътна структура, така че съотношението на течност и брашно по тази рецепта пасна перфектно. Ползвах много светла бира, почти не горчи, с по-висок градус - Biere blonde. [Изпробвана] | 6 Апр 2024 |
Напълно съм съгласна с теб Славина, за целината. И в България като се напише целина се има предвид подправката, зелените листа, като се напише селъри или дръжкова целина или глава целина се има предвид зеленчука. Не можеш да нарежеш на жулиени листата целина, но стъблата и корена можеш. Съгласна съм че Карпачо и Карпионе са различни неща. Едното е вид ястие с определена обработка на основният компонент т. е суров вид, другото вид марината, основният главният компонент е маринатата с запържен продукт, т. е може да има Карпачо ОТ риба, телешко, тиквички, но не може да има Карпионе " от " някакъв продукт, може да има " С" Карпионе с риба, тиквички, месо. В случая, както съм писала по долу и е преведено дословно от източника, който не е упоменат!?! " Сьомгата е маринована сурова в Карпионе, за да подсилим вкуса й като я поднесем като рибно Карпачо". | 16 Мар 2024 |
Както и да е, не е важна твоята рецепта. Само се чудя, как може някой да не прави разлика между целината като подправка и целината като кореноплоден зеленчук, чиито стъбла и чийто корен се консумират. А за правенето ще я направя, но не със сурова сьомга, защото последното рибно Карпачо което съм правила, беше през февруари 2020г с филе от прясно уловена черноморска акула. Ще я направя както е в оригинала - с пържен шаран или толстолоб. А на английски sedano di rapа е celeriac, celery root, knob celery, което е много различно от ряпа . | 15 Мар 2024 |
Последно изпробвани рецепти от ma_rri_na
Спечелени конкурси
Статистика
2251975
2
731
написани коментара
252
изпробвани рецепти (не лични)
68
спечелени конкурса
Нови снимки
Рецепти на деня
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.