| |||||
магьосник в кухнята |
Спечелени трофеи
Весел Готвач
ниво 3
Кулинарен Фотограф
ниво 3
Златен Медалист
ниво 2
Готвач-изпитател
ниво 4
Коментатор
ниво 3
Любимец На Публиката
ниво 3
Популярен Автор
ниво 3
Бърборко В Кухнята
ниво 1
Ветеран
ниво 6
Последно добавени рецепти от sttel
Последни коментари от sttel
Имам ли сварен нахут и печени чушки редовно правя тази салата. Следващия път ще я пробвам и с настърган морков. Много вкусна става ако се добави пресен джоджен. [Изпробвана] | 30 Мар 2023 |
Емиле, благодаря за коментара. Тъкмо вчера си купих пълнозърнесто ръжено и пълнозърнесто пшенично брашно. Следващият хляб ще е по твоя вариант. | 16 Фев 2023 |
От няколко месеца правя хляб по тази рецепта и до сега не съм усетила да е кисел на вкус. Обикновено го оставям в хладилника за 12-24часа, но се е случвало да стои и 48 часа. За мен нямаше разлика във вкуса. Живяла съм в чужбина, където редовно си купувах хляб с квас и имаше подчертано кисел вкус, но и като текстура беше доста по-различен от този. Беше по-влажен, плътен и тежък. Може би от ръженото и пълнозърнестото брашно е ставал така. | 19 Ное 2022 |
С малко по-различна украса, но същия уникален вкус. Трябваше ми торта, която лесно да разрежа на 17-18 парчета и затова реших да я направя правоъгълна. За блата използвах тавата на фурната като след изпичане разрязах по средата. [Изпробвана] | 16 Ное 2022 |
Току що изпечен- цялата къща ухае Този път с малко пълнозърнесто брашно и микс от семена- ленено семе, сусам, чия и накиснати слънчогледови семена. | 5 Ное 2022 |
Последно изпробвани рецепти от sttel
Спечелени конкурси
Статистика
52175
188
написани коментара
60
изпробвани рецепти (не лични)
6
спечелени конкурса
Нови снимки
Рецепти на деня
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.