adaпол: женаизпрати лично съобщение

Име:Аси
От:Холандия
В сайта от:Януари 2013
За мен:ada не споделя нищо за себе си
ранг: виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Спечелени трофеи
20 изпробвани рецепти
Готвач-изпитател
ниво 3
написани 30 коментара
Коментатор
ниво 2
10 мнения във форума
Бърборко В Кухнята
ниво 1
в сайта от 10 години
Ветеран
ниво 6
Последни коментари от ada
За maknik - винаги е хубаво оризът да си "почине" под похлупак, след като се дръпне от огъня поне трийсетина минути, за да си поеме водата и ароматите, а зрънцата да станат по - плътни.15 Авг 2019
Съпругът ми е с подагра и покрай диетите му мислех, че знам всички възможни вариации на тема "ориз", но ето, че се зададе ново предизвикателство! Не съм се срещала за тази комбинация, а и имам оризов оцет за суши... Може да се комбинира и с морски вкусотийки, да се импровизира, тъкмо за нас. Чудесна идея, сигурна съм, че ще го зарадвам!20 Фев 2019
Чудесен сладкиш, рецептстс е добавена към любимите ябълкови изкушения. Плодовете ми се оказаха доста дивички, безвкусни и воднисти, затова ги поръсиха с малко лимонов сок, настъргана лимонова кора и галета и удължиха времето за печене с 15-тина минути. Не използвах сода, с едно пакетче бакпулвер стана перфектно. Благодаря за рецептата!
[Изпробвана]
25 Ное 2018
Много лесна и спорна рецепта. Добавих черен пипер, лимонов сок и настърганата кора от лимона. Резултатът - вкусни миди и сос, и то за половин час! Благодаря за споделянето!
[Изпробвана]
28 Авг 2018
Корекция...180 градуса...9 Юли 2018
Последно изпробвани рецепти от ada

Статистика

0
добавени рецепти

9
58
написани коментара

29
изпробвани рецепти (не лични)

Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня
> <


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.