| |||||||||
виртуоз с тиган |
Спечелени трофеи
Весел Готвач
ниво 1
Кулинарен Фотограф
ниво 1
Готвач-изпитател
ниво 3
Коментатор
ниво 3
Любимец На Публиката
ниво 1
Популярен Автор
ниво 1
Ветеран
ниво 6
Последно добавени рецепти от la.Rioja
Последни коментари от la.Rioja
Току що си я направих. Ходихме си до България в януари и ходех с колата на дъщерята за да закусвам шкембе чорба на 2 километра почти всяка сутрин... | 22 Май 2017 |
Обожавам шкембе чорбата... Тази зима си бяхме в България. Почти всеки ден сутрин пътувах около 3 км. с колата на щерката до едно ресторантче, само за да закуся шкембе чорба...! За 40 дни - 8 кг. отгоре.
Днес си я направих в къщи. Обаче жена ми не иска и да я помирише...! Нищо, всичката ще да е за мен... [Изпробвана] | 10 Апр 2017 |
Xevi, значи вие нямате тапи за емпанади в Австралия... Тук тапите се продават, като лютеницата в България. Никога не съм ползвал тесто за пица, дадох го за пример за тези, които не искат да месят... Радвам се, че са ти харесали, опитай и сдуга плънка... | 28 Мар 2017 |
Aliana, точно аз готвя в къщи. Само нямам мерак да завивам сърми и да пълня чушки... Имам предвид коментарите на много жени във връзка с ястия, достатъчно познати в България, като мусака, свинско с картофи..."Ах, ох, стана много вкусно"...! Не им зная годините, но ако е на 40, къде е спала до сега, а ако е на 20-25, не е ли гледала от майка си...!? | 23 Окт 2016 |
В сайта има много млади булки, които не знаят много фундаментални ястия и рецепти от нашата кухня. Това т. н. Татарско кюфте е "старо", като света...! Младите жени да четат, да практикуват и да готвят вкусни гозби на мъжете си...! [Изпробвана] | 21 Окт 2016 |
Последно изпробвани рецепти от la.Rioja
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.