CVETETO3101пол: женаизпрати лично съобщение

От:София, България
В сайта от:Август 2011
За мен::) Хубаво би било да съм гъсеница: плюскаш, плюскаш, плюскаш... После си лягаш: спиш, спиш, спиш... Събуждаш се - красавица!:):):)
ранг: магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Спечелени трофеи
10 публикувани рецепти
Весел Готвач
ниво 2
50 изпробвани рецепти
Готвач-изпитател
ниво 4
написани 300 коментара
Коментатор
ниво 4
рецепти, добавени от потребителя, са записани 100 пъти в Любими
Любимец На Публиката
ниво 2
рецепти добавени от потребителя са изпробвани 10 пъти
Популярен Автор
ниво 2
100 мнения във форума
Бърборко В Кухнята
ниво 2

в сайта от 10 години
Ветеран
ниво 6
Последно добавени рецепти от CVETETO3101

Последни коментари от CVETETO3101
Няколко неща важни за топчетата от моята практика. 1. Яйцата за застройката деля на белтъци, които отиват в каймата, а жълтъците за застройка. 2. Не купувам никога каквато и да е готова кайма (слагат застояло месо с повече подправки). 3. Оваляам от каймата с мокри ръце топчета и ги редя в тавичка. После сипвам към тях 1-2 черпака от врящия зеленчуков бульон (в него морков и малко целина на кубчета), разклащам леко и ги изсипвам в нвго. Така не пръска и не ми е необходимо брашно. Но бульона трябва са ври силно. Те се утаяват на дъното (разбърквам), но при варене изплуват. Варя под полу-капак на среден огън. 4. Ползвам или ориз, или фиде - те сгъстяват супата 5. За да не ми се пресича застройката винаги слагам малко киселина към нея - лим. сок, бял оцет и дори лимонтузу. Успех! :)19 Мар 2024
Инче, пухкава баничка. Дет му казват "разтърсена". С намачкани кори правят често македонки и сръбкини. Не съм правила обърната върху купички баница, но някъде четох, че не е препоръчително да се маже с олио тавата. Имало опасност да падне. На теб се доверявам и ще опитам. Привет, мила! :)12 Фев 2024
Вероятно си попаднал на престарял боб от ментетата. И аз веднъж се излъгах с един "Добруджански боб", който се оказа от Етиопия (едва забележим мокър печат в/у опаковката). Аз бих добавила босилек, калоферче (много му тича) и запръжка от олио с червен пипер. Успех! :)12 Фев 2024
Славинче, много хубава рецепта и прекрасни снимки! Правила съм милфльой с бутер тесто и с кори за баница по други рецепти и с плодове. Но изглеждат различно. Там корите се пекат отделно и после се сглобява с крема. При теб ми наподобява на крем пита с кори за баница. Ще опитам рецептата ти при първа възможност. Привет! :)10 Фев 2024
Много приятно предястие. Става и за лято и за зима. Да не се късат ролцата има значение производителя. Най-успешно става с тези на VICI. Дори понякога няма нужда да се варят и лесно се развиват и завиват, но трябва да са пресни. Весели празници! :)
[Изпробвана]
23 Дек 2023
Последно изпробвани рецепти от CVETETO3101

Статистика

33
0
добавени снимки

385
написани коментара

62
изпробвани рецепти (не лични)

Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня
> <


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.