dobrindraganovпол: мъжизпрати лично съобщение

Име:Добрин
Възраст:75 години
От:София, България
В сайта от:Август 2011
За мен:Пенсионер съм с мно-ого ангажирана съпруга (щото ми е още младичка и далеч от пенсия) та, к'во да правя - заел съм се с прехраната вкъщи. Веселият готвач ми е изключително полезен. Готвя само по рецепти от тук и въпреки че нямам много опит манджичките стават много добре.
ранг: ентусиаст с миксер
ентусиаст с миксер
Спечелени трофеи
изпробвана рецепта
Готвач-изпитател
ниво 1
в сайта от 10 години
Ветеран
ниво 6
Последни коментари от dobrindraganov
О-о, с тоя кекс обирам точките вкъщи. Дъщеря ми е почти пристрастена към него, а и гости съм черпил и са възхитени. Браво за рецептата. Да, както dirrty и аз съм го правил и с 4 яйца, като съответно редуцирам и другите продукти.
[Изпробвана]
27 Апр 2013
Ами... пенсионелска ми работа - все гледам постничките манджички. Ама пък огретен мно-ого си обичам. Лесна и семпла рецептичка ама резултатът е мого добър.
[Изпробвана]
22 Апр 2013
Уха! Направих ги печени у тавата и станаха много богоугодни. Даже и жена ми, дето си пада малко претенция, ги яде с голям кеф нищо че са си едни постнички кюфтенца.
[Изпробвана]
22 Апр 2013
Ба! К'ви два часа и к'ви три часа печене! Кой има време да му бае на зеленцето толкоз време!? Това си е едно най-обикновено свинско със зеле, но аз си умирам за такова. Съвсем традиционна рецепта, но истинска класика. Та не съм специалист в никакъв случай, но от година и нещо съм пенсионер и се пробвам в готвенето, щото жена ми е свръх ангажирана. Ползвам само рецептите на Веселия готвач и съм мно-о-ого доволен. Това зеленце днес го направих по силно съкратена процедура. Препоръчвам ви я - в тенджерата под налягане най-напред запържих месцето (на отворена тенджера естествено), после натурях отгоре претритото със солчица зеленце, затворих тенджерата, петнайсетина минути вря, после изсипах всичкото у тавата и във фурната за още петнайсетина минути стана направо ненагледно свинско със зеленце. А! Авторката е пропуснала дафиновото листче, ама то всеки който е ял свинско със зеле знае, че се туря и дафиново листче. Всеки случай благодаря на ivka за чудесната рецепта. Браво!
[Изпробвана]
22 Апр 2013
Последно изпробвани рецепти от dobrindraganov

Статистика

0
добавени рецепти

0
добавени снимки

4
написани коментара

4
изпробвани рецепти (не лични)

Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня
> <


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.