didkapanпол: женаизпрати лично съобщение

Име:Диана
Възраст:46 години
От:Варна, България
В сайта от:Март 2011
За мен:didkapan не споделя нищо за себе си
ранг: магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Спечелени трофеи
10 публикувани рецепти
Весел Готвач
ниво 2
30 публикувани снимки
Кулинарен Фотограф
ниво 2
20 изпробвани рецепти
Готвач-изпитател
ниво 3
написани 30 коментара
Коментатор
ниво 2
рецепти, добавени от потребителя, са записани 100 пъти в Любими
Любимец На Публиката
ниво 2
рецепти добавени от потребителя са изпробвани 10 пъти
Популярен Автор
ниво 2

10 мнения във форума
Бърборко В Кухнята
ниво 1
в сайта от 10 години
Ветеран
ниво 6
Последно добавени рецепти от didkapan

Последни коментари от didkapan
Много мога да говоря за направата на хляб. По принцип като се сложи ръжено брашно придава онзи още по-неповторим вкус. За хляб с изцяло пълнозърнесто брашно се изисква наистина майсторлък, когато се прави с квас. Много е дълго да обяснявам защо. Пухкавостта идва най-вече от бялото брашно и глутена, който развива. Взимайте бяло брашно с висок протеин, като направите хляб ще разберете защо. Говоря за хляб с квас, който трябва да изглежда така:19 Ное 2022
Хлябът с квас не трябва да е кисел - става кисел ако квасът не е достъчно узрял (нов) или ако тестото е превтасало. При хляба с квас това е тънкостта - да усещаш тестото и да знаеш кога е точния момент за печене, затова и на показаните хлябове тук не се е отворил типичния "гребен", не се е разгърнал хляба. Моите първи опити преди години изглеждаха точно така. Браво за старанието и знайте, че всеки следващ опит ще е все по-добър!16 Ное 2022
Минали са почти 10 години и продължавам да я правя всяко лято по няколко пъти. Когато посрещаме гости от вътрешността на страната и сме на морско меню, това ястие винаги присъства на масата. Всички си облизват пръстите и искат да сготвя същото и на следващия ден. Малко ъпгрейтнах приготвянето и като запържа ориза до прозрачност с лука, го мятам с останалите продукти в една тавичка и във фурната. Като течност добавям прецедения сос, който са си пуснали мидите и доливам с вода (в този случай не се добавя сол, защото сосът е вече осолен). 12 Апр 2022
Получи се много интересен вкус! Пак ще се прави!
[Изпробвана]
12 Апр 2022
Много добро ястие се получи. Изненадах гостите си с нещо различно!
[Изпробвана]
12 Апр 2022
Последно изпробвани рецепти от didkapan

Статистика

22
59
83
написани коментара

22
изпробвани рецепти (не лични)

Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня
> <


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.