daksiпол: женаизпрати лично съобщение

Име:Dani
Възраст:52 години
От:Birmingham,Pazardjik,Islamabad, Обединено кралство
В сайта от:Януари 2008
За мен:daksi не споделя нищо за себе си
ранг: виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Спечелени трофеи
10 публикувани рецепти
Весел Готвач
ниво 2
10 публикувани снимки
Кулинарен Фотограф
ниво 1
изпробвана рецепта
Готвач-изпитател
ниво 1
написани 10 коментара
Коментатор
ниво 1
рецепти, добавени от потребителя, са записани 300 пъти в Любими
Любимец На Публиката
ниво 3
рецепти добавени от потребителя са изпробвани 10 пъти
Популярен Автор
ниво 2

10 мнения във форума
Бърборко В Кухнята
ниво 1
в сайта от 10 години
Ветеран
ниво 6
Последно добавени рецепти от daksi

Последни коментари от daksi
страхотно. Аз ползвах рецепта на Hairy bikers/ двама сладури от UK/ но ще опитам и тази. Пд случая се сетих как дебнах един таgine в charity шоп-3 дни го дебнах на витрината че магазина беше затворен. На 4 ден бях там 30 мин преди магазина да отвори за да го купя. Тук таginite са скъпи а този беше чисто нов и на екстра цена :) благодаря за рецептата26 Юли 2012
интересна вариация на Адобо. Ще пробвам. Иначе Адобото което моите колеги филипинци приготвят не е като яхния. Както казах различни райони различни вариации :)10 Юни 2012
момичета тъкмо се чудех дали този мафрум може да се изпърже в фритюрник за по бързо? Какво мислите?11 Фев 2011
Прилича на CORNISH PASTY само те ги правят в друга форма без дупка. Изглежда вкусно :)9 Яну 2011
канела индийско орехче гарам масала -тези ги има в моята рецепта, бахар -ама арабският които е смес от няколко други подправки като /карамфил, кориандър, индийско орехче-мляно, кардамом, куркума-не съм много сигурна кой точно са8 Яну 2011
Последно изпробвани рецепти от daksi

Статистика

17
13
21
написани коментара

2
изпробвани рецепти (не лични)

Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня
> <


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.